Vereniging
Van jong tot oud, iedereen tennist met én tegen elkaar

,

Voor alle leeftijdscategorieën en speelsterktes

Tennisclub de Rhijenhof is in 2000 opgericht en heeft ongeveer zeshonderd leden in alle leeftijdscategorieën en speelsterktes. De club kent veel dames-, heren- en jeugdspelers die in competitieverband en op vriendschappelijke basis met én tegen elkaar tennissen. Om op de buitenbanen van de Rhijenhof te kunnen spelen, moet je eerst lid worden van Tennisclub de Rhijenhof.

Meer informatie over de tennisvereniging

Gezelligheid en sportiviteit staan centraal in alles wat de club doet en dat is terug te vinden in de vele activiteiten die worden georganiseerd. Nieuwe leden zullen zich er snel thuis voeren. Op het park is een heerlijk zonnig terras aanwezig voor alle toeschouwers en spelers. 

Rackettrekken voor leden

Rackettrekken maakt het mogelijk om op een eenvoudige en speelse manier kennis te maken met nieuwe tegenstanders.  Door willekeurig te mixen ontstaan er vanzelf leuke en gevarieerde partijen.

De ene keer speel je een dubbel, de andere keer een mix en dat maakt het extra leuk. Het onbekende zorgt vaak voor een verfrissende wedstrijd en soms zelfs voor een nieuwe tennispartner voor de langere termijn. Het rackettrekken draagt hierdoor bij aan de sociale contacten binnen de club.

Tijden rackettrekken 11:00 – 13:00 uur
Maandag 11:00 – 13:00 uur
Woensdag 11:00 – 13:00 uur
Vrijdag  10:30 – 12:30 uur

Wanneer de buitenbanen niet bespeelbaar zijn, kan er tegen betaling binnen gespeeld worden.