Winnaars Nationale Overdekte Junioren Kampioenschappen

Isis van den Broek en Pieter de Lange hebben de Nationale Overdekte Junioren Kampioenschappen 2023 gewonnen in de Rhijenhof.

In een spannende finale van het meisjesenkelspel tot en met 18 jaar had Isis van den Broek drie sets nodig om de, als vierde geplaatste, Joy de Zeeuw te verslaan. Zij won uiteindelijk met 6-3 1-6 6-3. Een ware strijd en vastberadenheid die Van den Broek de kampioen maakte in de oudste leeftijdscategorie.

Ook Pieter de Lange, als eerste geplaatst bij de jongens tot en met 18 jaar, wist zijn nummer 1 positie te behouden door nummer 2 Rein Koenders te verslaan in de finale met een overtuigende 6-4 6-0. De Lange liet in deze finale zeker zien waarom hij als één van de topfavorieten werd beschouwd.

Andere winnaars op verschillende leeftijdsniveaus waren:

  • Britt du Pree
  • Fleur Bresser
  • Pippa Fennis
  • Sander Paradis
  • Stan Put
  • Rogier Verbeet.              

Het jongensenkelspel tot en met 16 jaar werd een prooi voor Sander Paradis. Het vierde reekshoofd kwam tegen topseed Dean Mansveld terug van een set achterstand om via 3-6 6-1 6-1 te zegevieren.

Stan Put won de titel tot en met 14 jaar. De nummer twee van de plaatsing was met 6-2 6-2 voor nummer een Wouter van Hillegersberg.

Rogier Verbeet won in drie sets van Laurens Drijver. De lijstaanvoerder versloeg de tweede titelhouder met 6-4 3-6 6-2.

Bekijk hier het gehele overzicht van alle schema's en uitslagen.
Felicitaties aan alle deelnemers voor hun prestaties. Tot de volgende editie.