Vrijwilligers gezocht voor BICT groep ITF The Hague 2024

Er worden nog enkele enthousiaste vrijwilligers gezocht om het team te versterken. 

Gezocht

  • Gastheer/gastvouw: Bij de entree heet je de bezoekers van harte welkom en scan je toegangstickets. Je bent gastvrij en representatief en zorgt ervoor dat alles vlot verloopt bij de entree.
  • Chauffeurs: Maak kennis met de internationale tennissterren! Als chauffeur haal je de topspelers en speelsters op van het spelershotel en breng je ze na de wedstrijden weer terug. Dit is een unieke kans om met deze toppers in contact te komen en een kijkje achter de schermen te nemen.
  • Baanpersoneel: Ben je een echte perfectionist en houd je van een nette en geordende omgeving? Als baanpersoneel zorg je ervoor dat de tennisbanen er tijdens en na de wedstrijden perfect bijliggen. Dit betekent dat je onder andere de banen veegt, lijnen trekt en netten opspant.

Waarom meedoen? 

- Ervaar internationaal tennis van dichtbij.
- Ontmoet internationale topspelers en speelsters. 
-
Draag bij aan een sportief evenement met een geweldige sfeer. 
-
Geniet van een hoop plezier en maak onvergetelijke herinneringen. 
- Krijg toegang tot het toernooi.

“Als vrijwilliger bij dit toernooi krijg je de kans om achter de schermen mee te kijken en de spelers te ontmoeten. Een echte kans voor tennisfans.” Aldus Mark Paul Burgersdijk die het toernooi organiseert. 

Aanmelden 

Ben je enthousiast en wil je je steentje bijdragen aan het tennistoernooi? Meld je dan nu aan als vrijwilliger! Vul het aanmeldingsformulier in via https://itfthehague.com/vrijwilliger/  en laat ons weten welke functie je leuk lijkt en wanneer je beschikbaar bent. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in ons team!