Scrumpy en De Rhijenhof slaan handen ineen! ‘We gaan alles tot in de puntjes regelen’

De horeca tijdens het BICT Groep ITF The Hague wordt dit jaar verzorgd door de Rhijenhof in samenwerking met Scrumpy. Al 19 jaar staat Scrumpy bekend als dé ‘huiskamer van Wateringen’ en nu wil eigenaar Leendert Keizer (42) die sfeer meenemen naar de Rhijenhof toernooi.

Horeca van A tot Z

,,We gaan de organisatie van het BICT Groep ITF The Hague ondersteunen door middel van een top geregelde horeca. We zorgen ervoor dat alles van A tot Z geregeld is. Het toernooi krijgt steeds meer aanzien en dan moet de horeca natuurlijk meegroeien”, vertelt Leendert, die zelf zijn hele leven op hoog niveau heeft getennist.

De samenwerking tussen de Rhijenhof en Scrumpy kwam eerder dit jaar al van de grond. Bij de Nationale jeugdkampioenschappen en het ITF Juniors verzorgde Scrumpy ook al de horeca, en met groot succes. 

Dit grote toernooi is een mooi Waterings evenement. We willen de kennis die we in negentien jaar hebben opgebouwd en de service die we verlenen nu ook op een sportevenement uitstralen. Scrumpy op locatie, iets dat we steeds vaker doen. We willen meedenken en helpen om er een groot feest van te maken.”