Open dag een groot succes!

Open dag een groot succes! 
Maandag 1 april organiseerden we de open dag van Rhijenhof. Iedereen die een kijkje wilde nemen in de wereld van tennis was van harte welkom op het park. Het was een geslaagde dag met veel sportactiviteiten voor het hele gezin en vooral heel veel plezier!

Maak kennis met tennis 
De jongste onder ons hebben genoten van een gezellig tennisfeestje van de KNLB Kids Tour. Ze hebben kennis gemaakt met de sport en vooral veel lol gehad samen met leeftijdsgenootjes. Voor de overige leeftijden was er een tennisclinic van Burgersdijk tennis die ook druk bezocht was. 

Burgersdijk Tennisshop
Natuurlijk was de shop open waar de nieuwste collectie te bewonderen was. En waar je ter plekke je racket kon laten bespannen. 
Was je niet bij de open dag, maar heb je nog wel een sportieve outfit nodig voor het zomerseizoen? Kom snel een keer langs!

Proefles
We kijken met plezier terug op een sportieve en gezellige dag waarop iedereen heeft genoten van een inkijkje in de tennissport! De open dag gemist maar wil je wel een proeftennisles volgen op de Rhijenhof stuur een e-mail naar proefles@burgersdijktennis.nl en kom gerust langs op onze mooie park om sfeer te proeven.