BICT Groep blij met exposure ITF The Hague: "Een perfect toernooi"

Vooral de exposure die het toernooi BICT Groep oplevert, waardeert Voermans. "Het was echt perfect. Enorm mooi om te zien welke exposure het toernooi heeft. In de regio, maar ook daarbuiten." Hij benadrukt dat het toernooi meer is dan alleen naamsbekendheid: "Het tennistoernooi bij de Rhijenhof geeft iedereen de mogelijkheid om tennis van een hoog niveau te bekijken en om in aanraking te komen met tennis."

Naast hoofdsponsor van het ITF The Hague, ondersteunt BICT Groep ook steeds meer andere sportevenementen in de regio. Maatschappelijke impact is hierbij een belangrijke drijfveer. "We vinden het belangrijk om evenementen te steunen die een positieve invloed hebben op de samenleving."

Voermans is erg te spreken over de organisatie van het ITF The Hague. "Die zijn perfectionistisch. Dat maakt het voor ons alleen maar eenvoudiger om onze betrokkenheid te tonen. En met de Rhijenhof is er een perfecte locatie. Het kan niet beter worden georganiseerd."

De BICT Groep is een Managed Service Provider die innovatieve Private Cloud oplossingen levert. Met een team van gespecialiseerde ICT'ers verzorgt BICT Groep uiteenlopende IT-vraagstukken voor haar klanten.

Het BICT Groep ITF The Hague vindt plaats van 8 tot en met 14 juli 2024 op de Rhijenhof in Den Haag. Meer informatie over het toernooi is te vinden op de website www.itfthehague.com