header-laddercompetitie

Met de tennisladder vindt u met gemak een even sterke tegenstander

Zou u graag tegen iemand van uw eigen niveau willen tennissen, maar vindt u het lastig om deze tegenstander zelf te vinden? Onze tennisclub heeft de ideale oplossing die u en uw tennispartner (via de smartphone) bij elkaar brengt.

 

Hoe werkt de tennisladder competitie?

Via de online tennisladder spreekt u een tijdstip met elkaar af waarop u gedurende 45 minuten tegen elkaar tennist. Hierbij worden de games doorgeteld en degene met de meest gewonnen games is de winnaar. Na afloop kunt u direct de uitslag invoeren in de app. Wint u van iemand die boven u staat op de ladder? Dan klimt u automatisch omhoog! 

 

Agendafunctie in tennisladder

Het is ook mogelijk om aan te geven dat u iedere week een ladderwedstrijd wilt spelen. De tennisladder biedt met behulp van de agendafunctie de mogelijkheid om buiten de laddercompetitie om, iemand op de lijst uit te nodigen om een balletje mee te slaan. Bij vakanties is het tevens mogelijk om aan te geven dat u even niet beschikbaar bent.

 

Bereikbaar via web en app

U kunt zich eenvoudig via de website aanmelden voor de heren- of damesladder, waarin alleen enkelspel gespeeld worden. Op de site kunt u uw speelsterkte en beschikbare momenten in de week aangeven. Het systeem regelt op deze manier iedere twee weken een wedstrijd voor u, tegen een ander clublid dat ongeveer op uw eigen niveau speelt.

De tennisladder app kan je downloaden via de iTunes store en Google Play store. Na het downloaden en openen van de Connect & Play tennisladder kunt u zoeken op ‘Tennisclub de Rhijenhof’ en zich aanmelden.

 

Inschrijven voor de heren- of damesladder

Schrijf u snel in, want hoe meer mensen deelnemen, hoe leuker het wordt.

Heren, schrijf u hier in.

Dames, schrijf u hier in.

© 2016 Sportcentrum de Rhijenhof