header-onze-competities

Competities spelen met clubleden

 Bij Sportcentrum de Rhijenhof bieden wij gedurende de wintermaanden diverse competities aan. Zo is er bijvoorbeeld een damesdubbel competitie op de doordeweekse ochtenden, maar is er ook een herendubbel competitie op zaterdagochtend.

Kijk voor de gehele lijst onder aan de pagina en hoogstwaarschijnlijk zit er een competitie voor u tussen! 

 

Rhijenhof Dames dubbel competitie  

Van september tot begin april organiseert Sportcentrum de Rhijenhof op de 12 binnenbanen de gezellige dames dubbel competitie. U kunt zich inschrijven samen met uw tennispartner en u speelt in totaal 12 wedstrijden van een uur 1 x in de 14 dagen. U kunt uiteraard ook elke week spelen, dan dient u 2 inschrijfformulieren in te vullen. Er wordt op de maandag t/m donderdag in de ochtenduren gespeeld. Dus als u in het winterseizoen wedstrijden in competitieverband wilt spelen, waarbij gezelligheid voorop staat, dan kunt zich bij ons opgeven via het inschrijfformulier. Mocht u het tweede gedeelte van het seizoen ook weer mee willen doen, dan zorgen wij ervoor dat er weer nieuwe poules gecreëerd worden.

De kosten bedragen € 85,= per persoon, dit is voor periode 1 en 2, dus voor alle 12 wedstrijden.
Wilt u elke week spelen dan komen de kosten op € 170,= per persoon.

Klik hier om het inschrijfformulier voor de damesdubbel wintercompetitie 2017 - 2018 te downloaden 

 

 

Zaterdag herendubbel competitie   

Wilt u in het winterseizoen wedstrijden in competitieverband spelen, waarbij gezelligheid voorop staat, dan kunt u zich per team opgeven voor de Zaterdag Herencompetitie of de Zondag Mixed Competitie op de 12 binnenbanen van Racket- en Fitnesscentrum De Rhijenhof. De Zaterdag Herencompetitie speelt éénmaal in de 14 dagen,  4 wedstrijden van 45 minuten op 1 dag en in totaal 12 wedstrijd dagen. 

De kosten voor deze competitievorm is €370,-

 

 

Zondag mix competitie  

De Zondag Mix Competitie speelt met het team éénmaal in de veertien dagen in een twee-uurssysteem, d.w.z. dat er twee partijen tegelijk de baan op gaan, daarna spelen de teams gelijk nog een wedstrijd van een uur. Er zijn In totaal 12 wedstrijddagen. Supergezellig en op ieder niveau in te schrijven.

De kosten voor deze competitievorm is €425,-

Klik hier om het inschrijfformulier voor de mix competitie te downloaden

 

 

© 2016 Sportcentrum de Rhijenhof