header-partners

Door samenwerking garanderen wij u een uitstekende service

Waar wij goed zijn in het faciliteren van tennis- en squashbanen, zijn andere bedrijven goed in het verzorgen van tennisles, fitness, fysiotherapie, horeca en verkoop. Wij werken om die reden met verschillende professionele bedrijven samen, die wij graag aan u voor willen stellen.

Heeft u een goede aanvulling voor ons sportcentrum? Dan vernemen wij dat graag van u! U kunt hiervoor telefonisch contact opnemen met 0174-292906 of per mail op info@rhijenhof.nl

Partners

Tennisclub de Rhijenhof

De tennisclub heeft veel verschillende dames-, heren- en jeugdteams die in clubverband of op vriendschappelijke basis met elkaar verbonden zijn. In alles wat Tennisclub de Rhijenhof doet staan gezelligheid en sportiviteit centraal en dat is terug te zien in de vele activiteiten die zij organiseert. Bent u lid van de tennisclub? Dan krijgt u tijdens daluren korting op de huur van binnenbanen en kunt u deelnemen aan verschillende competities.

Burgersdijk Tennis

De trainers van Burgersdijk Tennis zorgen ervoor dat u altijd op uw eigen niveau getraind wordt. Burgersdijk Tennis is als professionele organisatie verantwoordelijk voor de jeugd en volwassene tennisopleiding van Sportcentrum de Rhijenhof. Door toezicht van een hoofdtrainer kan zij de kwaliteit van het lesprogramma en van ervaren, deskundige en enthousiaste trainers blijven waarborgen.

Basic Fit

Door te fitnessen bij Basic Fit bouwt u eenvoudig conditie op om uw prestaties op de baan te verbeteren. Tegelijkertijd werkt u aan uw kracht, uithoudingsvermogen en balans. Ook als u niet tennist of squasht, is het mogelijk om lid te worden van de fitnessclub. De vestiging is voorzien van alle gemakken, zodat uw sportervaring zo prettig mogelijk gemaakt wordt.

Fysio Life

Met fysiotherapie zorgt u goed voor uw lichaam en door de juiste begeleiding van geregistreerde fysiotherapeuten van Fysio Life kunnen (ergere) klachten voorkomen worden. Door behandeling kunt u zich beter bewegen, voelt u zich fitter en neemt u zo optimaal mogelijk deel aan het dagelijks leven.

Partycentrum en Grand Café de Rhijenhof

Waar gezelligheid een sportiviteit hand in hand gaan, mag een goede horecagelegenheid met uitgebreide menukaart niet ontbreken. Het Grand Café De Rhijenhof en het bijbehorende zonnige terras zijn voor iedereen toegankelijk. Daarnaast kan het partycentrum afgehuurd worden voor verschillende gelegenheden, zoals een feest, vergadering of bruiloft.

iTennis

Bij ons sportcentrum kunt u zich in de sportwinkel van iTennis de juiste tennisuitrusting aan laten meten. Zij heeft een ruim assortiment schoenen, tassen, kleding en accessoires tegen zeer scherpe prijzen. Bij aankoop van een racket krijgt u zelfs gespecialiseerd advies over de bespanning en grip, zodat u kunt tennissen op een bij u passend niveau.

© 2016 Sportcentrum de Rhijenhof