banner-2

icon-newsInternationaal Future Burgersdijk tennis Rhijenhof in Den Haag

 

Burgersdijk tennis gaat in 2018 voor het eerst een ITF Future toernooi organiseren op Sportcentrum de Rhijenhof in Den Haag.Future Burgersdijk tennis Rhijenhof is een 
US $15.000 toernooi voor zowel mannen als vrouwen. De nationale en internationale (sub)top komt hiervoor van 2 tot en met 8 juli 2018 naar Den Haag.

Voor veel opkomende tennissers zijn Future toernooien dé springplank naar de wereldtop. Hier staan de Roger Federer en Serena Williams van de toekomst. Voor de ontwikkeling van (opkomende) Nederlandse tennissers zijn Futures in eigen land belangrijk. Spelers doen zo internationale wedstrijdervaring op en verdienen punten voor de wereldranglijst.
Mark Paul Burgersdijk is erg trots dat hij dit toernooi met Burgersdijk tennis gaat organiseren: “We zijn blij dat de KNLTB ons de mogelijkheid biedt om dit toernooi te organiseren. Het past perfect in de ambitie van Burgersdijk tennis in samenwerking met Sportcentrum de Rhijenhof om spelers op te leiden. Daar is dit toernooi uitermate geschikt voor, het biedt talenten de kans om ervaring op te doen. We gaan er met zijn allen een groot feest van maken.”

Future Burgersdijk tennis Rhijenhof vervangt het Future toernooi dat jarenlang in deze periode in Middelburg werd georganiseerd. Door de toevoeging van het toernooi in Den Haag voldoet Nederland weer aan de eis van de Internationale Tennis Federatie (ITF) om minimaal drie Future toernooien achter elkaar te organiseren. Daarmee kunnen deze Futures in Nederland nu blijven bestaan. In week 26 is de Future Tennis Alkmaar, in week 27 de Future Burgersdijk tennis Rhijenhof in Den Haag en week 28 de Amstelveen Future. Het Future toernooi in Breda hoopt op korte termijn ook positief nieuws te brengen voor een heren en dames evenement in week 25.
banner-2

Internationaal Future Burgersdijk tennis Rhijenhof in Den Haag

 

Lees verder

banner-2

Rhijenhof Open 2018

Voor inschrijven voor het Rhijenhof Open 2018 klik hier

Lees verder

banner-2

Wintertennis

In de winter blijven tennissen?

Lees verder

banner-2

Openingstijden kantoor

Het kantoor is  op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.30 tot 16.30 uur.

Lees verder

© 2016 Sportcentrum de Rhijenhof