Welkom bij de Rhijenhof


 OPEN DAG 2014

Zondag 30 maart 2014 van 10-14 uur Open Dag
Sportcentrum De Rhijenhof te Den Haag
Ook dit jaar opent Sportcentrum De Rhijenhof aan de Noordweg weer haar deuren voor iedereen die kennis wil maken met de verschillende sportmogelijkheden op ons mooie park. Hiertoe organiseert het Sportcentrum samen met haar partners Tennis Club de Rhijenhof, Burgersdijk Tennis, Basic Fit, Fysio Life, Sporthuis Ruisch en Grand Café de Rhijenhof op zondag 30 maart van 10.00 tot 14.00 uur een Open Dag.
Op deze dag kunnen jong en oud gratis kennismaken met alle facetten die het Sportcentrum te bieden heeft. Na een ontvangst met gratis kopje koffie of limonade kunt u als beginner onder deskundige begeleiding kennismaken de sporten tennis, squash, spinning en body-balance. Al voor kinderen vanaf 4 jaar is er deze dag een tennisles. Daarnaast is het om 12.00 uur voor beginners mogelijk om deel te nemen aan een proefles spinning of een groepsles Body-Balance. De fysiotherapeut van de Rhijenhof kan van u een gratis een fysio- of voet-scan maken en in de tennis-shop kunt u met 20 % korting aankopen doen. Er is dus van alles te doen !
Wanneer u zich op de Open Dag aanmeldt als nieuw lid van de Tennisclub, maakt u bovendien kans op een gratis lidmaatschap voor het komend seizoen. Verder worden onder alle bezoekers vele mooie prijzen verloot.
Sportcentrum de Rhijenhof is gelegen aan de Noordweg 44a te Den Haag. 
wij hopen u deze dag, waarop van 10-14 uur de buitenbanen niet beschikbaar zijn om vrij te spelen, te kunnen verwelkomen op ons  Sportcentrum.

 


 

Sportcentrum de Rhijenhof, gelegen op het randje van Den Haag en Wateringen, biedt u een variëteit aan sport- en ontspanningsmogelijkheden waaronder tennis, squash, fitness en fysiotherapie. Bovendien kunt u bij ons genieten van een hapje of drankje in het mooie Grand Café en  hebben we een sportwinkel met een ruime collectie aan tennisartikelen.

Wilt u meer informatie, kijk rustig rond op onze site. Via twitter @SportcRhijenhof houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws.

Klik hier voor alle opties op een rij

We hopen u snel te zien op ons park!


Rackettrekken buiten:

De tijden voor het rackettrekken in de zomer zijn als volgt:

Maandag 11.00 - 13.00 uur

Woensdag 11.00 - 13.00 uur

Vrijdag 10.00 - 12.00 uur

rackettrekken in de hal (geldt alleen indien buitenbanen niet bespeelbaar zijn)

De tijden voor het rackettrekken voor de winter zijn als volgt:

Maandag 11.00 - 13.00 uur

Woensdag 11.00 - 13.00 uur

Vrijdag 10.00 - 12.00 uur

De kosten zijn 3,50 euro per uur voor leden en 4,00 euro per uur voor niet-leden (bij grote drukte gaan leden voor).

Voor deelname aan het rackettrekken geldt een minimale speelsterkte van 8 (licht gevorderd).


Zoek jij een tennismaatje?

Wil je graag competitie spelen of vrij tennissen maar heb je geen partner? Je kunt bij ons op de website een oproep plaatsen! Klik hier


Leuke twitter acties

Volg jij ons al op Twitter? Wij hebben namelijk leuke acties. 

Ook kun je op de hoogte blijven van leuke dingen die we organiseren, de conditie van de banen, leuke nieuwtjes, lesinformatie enzovoorts. De moeite waard om even te kijken dus!

Direct naar onze Twitter pagina gaan? Klik hier


Opzeggen lidmaatschap tennis

Wil je je tennis lidmaatschap opzeggen? Dit dien je schriftelijk of per mail te doen, voor 1 december, naar info@rhijenhof.nl


Klik hier voor oude nieuwsberichten 

   

 

 

onlinereserveren.gifbaanconditie.gif

..............................

Agenda:

Openingstoernooi TCR

30 maart!!

      -  

 

 
 
 

 Word vriendje met ons op facebook

tcr.jpg

Ga naar de website van onze tennisvereniging

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

naam:
e-mail: